Logo Lokalnej Grupy Działania Brama Lubuska STOWARZYSZENIE LGD BRAMA LUBUSKA
ul. Wałowa 1
66-200 Świebodzin
NIP: 927-189-81-99
tel. 532 369 084
tel. kom. 501 031 251, 532 369 084
e-mail: biuro@bramalubuska.pl 
     



  Konsultacje osobiste wyłącznie po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym i z zachowaniem reżimu sanitarnego 
Od dnia 01 stycznia 2022 roku numer kontaktowy do Stowarzyszenia LGD Brama Lubuska to 532 369 084

RODO

RODO

Szanowni Państwo, 25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
i z tego powodu, zgodnie z art. 13 ust.1 i ust.2 informujemy o przetwarzaniu Twoich danych osobowych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało.

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest STOWARZYSZENIE LGD BRAMA LUBUSKA z siedzibą w Świebodzinie ul. Wałowa 1,66-200 Świebodzin, zwane dalej LGD; LGD prowadzi operację przetwarzania Pani/Pana danych osobowych;
  • Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust.1 lit. a, b, c, d, e, f lub art. 9 ust 1 lit. a, b, c, d, h, i, j ogólnego  rozporządzenia j/w o ochronie danych w celu zapewnienia bezpieczeństwa pracowników i beneficjentów.
  • Pani/Pana dane osobowe mogą być udostępniane innym odbiorcom  lub kategoriom odbiorców, w uzasadnionych przypadkach i na podstawie odpowiednich przepisów prawa, umów powierzenia lub stosownych upoważnień.
  • Dane osobowe będą przechowywane jak wynika z przepisów o archiwizacji, natomiast dane osobowe, które zostały zebrane w ramach PROW 2007-2014 do 31.12.2020r, dane osobowe zebrane w ramach PROW 2014-2020 do 31.12.2028 roku.

Dane osobowe przetwarzane na podstawie odrębnej zgody będą przechowywane do czasu jej odwołania.da Pani/Pan prawo żądania od LGD dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych oraz do przenoszenia danych,

  • Na podstawie art. 21 ust.1 Rozporządzenia (EU) 2016/679 przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Pani/Pana danych ze względu na Pani/Pana szczególną sytuację,
  • Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa,
  • Pani/Pana dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.
  • Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Gminy członkowskie

  • Herb Gminy Bledzew
    Bledzew
  • Herb Gminy Dobiegniew
    Dobiegniew
  • Herb Gminy Drezdenko
    Drezdenko
  • Herb Gminy Lubrza
    Lubrza
  • Herb Gminy Łagów
    Łagów
  • Herb Gminy Międzyrzecz
    Międzyrzecz
  • Herb Gminy Pszczew
    Pszczew
  • Herb Gminy Przytoczna
    Przytoczna
  • Herb Gminy Skwierzyna
    Skwierzyna
  • Herb Gminy Skąpe
    Skąpe
  • Herb Gminy Stare Kurowo
    Stare Kurowo
  • Herb Gminy Strzelce Krajeńskie
    Strzelce Krajeńskie
  • Herb Gminy Szczaniec
    Szczaniec
  • Herb Gminy Świebodzin
    Świebodzin
  • Herb Gminy Zwierzyn
    Zwierzyn